Reactie plaatsen

Reacties

Sara, mama van Felix
2 jaar geleden

Veel speelruimte binnen en er worden ook veel leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd. flexibele en lieve begeleidsters die op maat werken van je kind/gezin. Kinderen worden goed opgevoed en verzorgd. Felix is er nu al even weg, maar wil steeds binnenspringen elke keer we er passeren. Kortom, wij waren alvast zeer tevreden!

Michel
2 jaar geleden

Ideaal gelegen crèche nabij de invalswegen, gemakkelijk parkeerplaats te vinden, veel speelruimte voor de kinderen en wat gezegd over de drie begeleidsters : TOP! De troetelbeertjes hebben zeker hun aandeel in het feit dat Olivia zo'n lief en braaf meisje is. Jammer dat we de crèche met onze verhuis uit Aalst niet konden meenemen. Ik raad deze crèche met volle overtuiging aan!

Lieve
2 jaar geleden

Na ons zoontje, gaat nu ook ons dochtertje naar de Troetelbeertjes. Ze verzorgen de kindjes goed en omringen ze met veel liefde. De kindjes leren ook veel. Ons zoontje was meer dan klaar voor de kleuterklas ( en zou nu 2 jaar later graag nog terug gaan) en ons dochtertje begint al te lachen vanaf ze de begeleidsters ziet. Je kan de kindjes dus met een gerust hart achterlaten. Ik kan de Troetelbeertjes alleen maar aanraden!

Tineke
2 jaar geleden

We zijn naar deze crèche gekomen met onze zoon wegens problemen in onze vorige opvang. We hebben maar van 1 ding spijt en dat is dat we niet direct naar daar zijn gekomen! Ze zijn actief bezig met de kinderen. Ze steken ook tijd in hun ontwikkeling, allerhande vaardigheden aanleren en ook aan de zindelijkheidstraining wordt veel aandacht besteed. Deze kinderopvang is een echte aanrader. Wij spreken ook uit ervaring met andere opvang en wees gerust hier zijn ze in heel goede handen. We hebben onze zoon zien openbloeien.

Debecker Melissa
2 jaar geleden

Ella gaat zo graag naar de crèche. Ze loopt naar de begeleiders toe als we aankomen! Ze gaat al sinds haar 9 maanden.
Ze houden rekening met de mogelijke allergieen en andere zaken.
Ze zijn ook altijd bereikbaar als er iets is en zijn flexibel over de data's wanneer ze nog plaats hebben.
Ik zou geen andere crèche meer kiezen!

Lies en Stijn
2 jaar geleden

Onze dochter was in goede handen! Heel flexibel qua regeling, altijd paraat en open dialoog!
Zeker een aanrader 👌🏼❤

Diana VB
2 jaar geleden

Wij denken blij terug an de tijden war onze Hannah bij de Troetelbeertjes ging. Ze kreeg veel liefde en zorg, en heeft heel erg van de vele activiteiten genoten. Prima opvang!

Julie Favyts
2 jaar geleden

Tristan komt heel graag naar de crèche.
De begeleidsters luisteren ook echt naar de wensen van mij als ouder en dat vind ik fijn. Flesjes moedermelk geven aan een flesweigeraar of wasbare luiers vonden ze allemaal oké.
Ik geef elke dag mijn zoontje met veel vertrouwen af.

Rating: 4.3333333333333 sterren
6 stemmen